اینستاگرام دچار اختلال شد(۵ خرداد ۱۴۰۳) اولین داده‌های علمی تلسکوپ فضایی اقلیدس منتشر شد + تصاویر چین تا چندروز دیگر فضاپیمایش را در سمت پنهان ماه فرود می‌آورد اضافه‌شدن قابلیت ارسال استوری به عینک هوشمند Ray-Ban متا مایکروسافت از کامپیوترهای کوپایلوت پلاس رونمایی کرد + ویدئو اسکارلت جوهانسون: برای صداگذاری ChatGPT از صدای من استفاده کرده‌اند! نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو
سرخط خبرها
با همکاری یک دانشمند ایرانی محقق شد

پیش‌بینی علائم بیماری کووید-۱۹ پیش از ظهور

  • کد خبر: ۲۸۸۳۵
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۲
پیش‌بینی علائم بیماری کووید-۱۹ پیش از ظهور
یکی از چالش‌های جلوگیری از انتشار بیماری کووید-۱۹ این است که افراد بدون علامت یا ناقل شناسایی شوند؛ چراکه این افراد می‌توانند پیش از آنکه دریابند به این بیماری مبتلا هستند، ویروس را به دیگران انتقال دهند.
به گزارش شهرآرانیوز، در ماه آوریل، محققان "موسسه علوم اعصاب راکفلر" (RNI) و "دانشگاه ویرجینیا غربی" (WVU) با کمک "علی رضایی" (Ali Rezai) پژوهشگر ایرانی توانستند با کمک مدل‌های پیش‌بینی هوش مصنوعی و حلقه‌های شرکت"اورا" (Oura) علائم بیماری کووید-۱۹ را پیش از ظهور پیش‌بینی کنند. اکنون محققان ادعا می‌کنند که پلتفرم دیجیتالی آن‌ها می‌تواند علائم مرتبط با بیماری کووید-۱۹ را تا سه روز زودتر با دقت بیش از ۹۰ درصد تشخیص دهد.

این رویکرد مبتنی بر علوم اعصاب است و از شرکت‌کنندگان می‌خواهد تا استرس، اضطراب، حافظه و سایر بیومتریک‌های روانشناختی و شناختی را در برنامه RNI / موسسه علوم اعصاب راکفلر وارد کنند.

حلقه هوشمند اورا می‌تواند داده‌های فیزیولوژیکی مانند درجه حرارت بدن، تغییر ضربان قلب، ضربان قلب در حال استراحت، ضربان تنفس و الگو‌های خواب را جمع‌آوری کند. این پلتفرم نیز داده‌های جمع‌آوری شده توسط برنامه RNI و حلقه را با مدل‌های هوش مصنوعی ترکیب می‌کند.

"علی رضایی"، رئیس اجرایی موسسه علوم اعصاب راکفلر گفت: ما احساس می‌کنیم که این پلتفرم می‌تواند گزینه مناسبی برای محافظت از کارکنان مراقبت‌های بهداشتی و افراد در این زمان و شیوع بیماری کووید-۱۹ باشد.

در حال حاضر این پلتفرم توسط بیش از ۶۰۰ متخصص مراقبت بهداشت در حال آزمایش است و در حال حاضر موسسه علوم اعصاب راکفلر در حال همکاری با دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه توماس جفرسون (Thomas Jefferson University) و"دانشگاه وندربیلت" (Vanderbilt University) است تا این آزمایش را در مقیاس گسترده انجام دهد و بیش از ۱۰ هزار نفر در آن شرکت کنند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا سانفرانسیسکو (UCSF) همچنین در حال بررسی چگونگی استفاده از حلقه اورا برای تشخیص علائم ویروس در کارکنان فوریت‌های پزشکی هستند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->